Niels' Tømrer & Montage

Carport

Få et gratis tilbud​ af Niels
​Udfyld vores formular med så mange detaljer om dit projekt som muligt og vi vil efterfølgende svare dig indenfor 3 dage.
Niels' Tømrer & Montage

Få bygget den carport, du drømmer om

Lad os bygge din nye carport eller garage. Hos tømrerfirma Niels’ Tømrer & Montage har vi stor erfaring med opsætning af carport til gode priser. Vi vægter både æstetikken og funktionaliteten højt, når vi bygger carport, og vi vejleder dig gerne, så resultatet matcher dine ønsker og behov.

Du finder os i Ringe, men vi kører gerne ud til kunder, og dækker derfor også oplandet omkring Faaborg og Svendborg.

Anmeldelser

Det siger kunderne om os

Niels' Tømrer & Montage

Ny carport​ der klæder dit hus

Det æstetiske er vigtigt at have in mente, når du beslutter dig for, hvordan din carport skal se ud. Din carport skal ikke blot være et tag over bilen – det skal være en funktionel og pæn løsning, som klæder dit hus. Vi hjælper dig gerne med at finde en løsning, der står pænt både i sig selv, men også matcher dit hus’ æstetik. Således får du en carport, der ikke blot er praktisk, men som også tilfører noget pænt til dit hjems ydre. Fx vælger mange en carport i sort træ, som tilfører et moderne look.

Vi har kompetencerne til at bygge både simple carporte og de mere kreative løsninger. Det kan fx være en dobbeltcarport, hvoraf den ene side er et skur, der står som en integreret del af carporten og kan være praktisk ift. opbevaring af haveredskaber el.lign.

Du skal være opmærksom på, at en byggetilladelse kan være nødvendig, hvis du drømmer om ny carport​. Denne proces rådgiver vi dig gerne igennem, ligesom vi også kan oplyse ift. de gældende regler om afstand til skel, byggeprocent, tilladt størrelse på en carport m.m.

Niels' Tømrer & Montage

Hvad koster en carport?

Vi sender dig gerne et uforpligtende tilbud med en billig pris ud fra informationer om netop din carportdrøm.
Niels' Tømrer & Montage

Dokumenteret kundetilfredshed

Vi er stolte af vores arbejde, og vi synes det er vigtigt, at vores kunder får den bedste oplevelse når de indgår en aftale med os.

Skal du bruge en tømrer?

Kontakt os for mere information

Vi går efter flotte resultater, veludført tømrerarbejde og priser, som alle kan være med på. Skal du have carporten skiftet, så kontakt os allerede i dag. Vi hjælper dig, så vi sammen finder ud af, hvad der passer bedst i forhold til din bolig, din grunds udformning og dine forventninger.​

Vi ser frem til at høre fra dig.​

Få et gratis tilbud​ af Niels
​Udfyld vores formular med så mange detaljer om dit projekt som muligt og vi vil efterfølgende svare dig indenfor 3 dage.